Smakelijke bloemen & vruchten

Theekruiden

Kruiden

Knollen,bollen en uien

Groenten & Zeegroenten

Recepten


Gevulde hoya santa


Dit recept is een afgeleide van het eigenlijke Mexicaanse recept 'pescado con hoja santa' die oorspronkelijk bereid wordt met een speciale vis. 

IngrediŽnten:

- Uien
- Olijfolie
- Ontvelde tomaten
- Hoja santa
- Kipfilets
- Peper en zout
- Schijfjes mango
- Anijsafrikaan
- Fijn gesnipperde (Mexicaanse) oregano 
 
Bereidingswijze: 

Fruit de uien in olijfolie en voeg een ontvelde tomaat toe.

Bestrooi de kipfilets met zout en peper. Snijd de stengel uit het hoja santa blad. Leg de kipfilets in het hoya santa blad semen met drie schijfjes mango en een takje van de anijsafrikaan. Vouw het blad dicht. 

Doe de kipfilets bij de uien in de pan en laat ze op een matig vuurtje 20 minuten meegaren. De bladeren zien er daarna uit als spinazie en worden meegegeten. De rest van de gepelde tomaten kan nu 2 tot 3 minuten gegaard worden met de oregano. 





De volgende van onze producten komen voor in dit recept:

- Piper auritum (Hoja santa (heilig blad))
- Tagetes Lucida (Mexicaanse dragon / Anijsafrikaantje)
- Tagetes Lucida (Mexicaanse dragon / Anijsafrikaantje)