Smakelijke bloemen & vruchten

Theekruiden

Kruiden

Knollen,bollen en uien

Groenten & Zeegroenten

Recepten


Mexicaanse salsa


IngrediŽnten: 

- 4 middelgrote tomaten
- 1 tot 3 verse chilipeulen 
- 1 tot 2 fijngehakte knoflookteentjes
- 1 fijngehakte ui
- Eenderde kopje fijngehakt korianderblad (Persicaria Odorata)

Bereidingswijze: 

Stoof de tomaten en chili 10 minuten in één tot twee kopjes water. Laat het afkoelen en haal de groenten uit het water. Mix ze een minuut met de andere ingrediŽnten. Voeg eventueel kookvocht toe als de salsa te dik is. 

Lekkere dipsaus voor tortilla's en maiscrackers. 


De volgende van onze producten komen voor in dit recept:

- Capsicum Annuum - 'Black Pearl' (Zwarte peper )
- Persicaria odorata (Vietnamese koriander / Rau Ram)