Smakelijke bloemen & vruchten

Theekruiden

Kruiden

Knollen,bollen en uien

Groenten & Zeegroenten

Recepten


Roergebakken Chinese bieslook


IngrediŽnten:

- 100 gram Chinese bieslook 
- 1 eetlepel arachid- of olijfolie
- halve fijn gesneden rode peper (zonder pitjes), of 1 theelepel gedroogde rode pepervlokken
- kwart theelepel zout en peper, naar smaak

Bereidingswijze: 

Verhit een wok of koekenpan zo dat een druppel water gelijk verdampt. Doe olie in de pan. Wacht tot de olie voldoende verhit is en voeg bieslook en rode peper toe. Voeg zout toe. Wok de groenten onder af en toe roeren in 2 tot 4 minuten totdat de bieslook mals en lichtbruin is. Serveer met rijst. 

De volgende van onze producten komen voor in dit recept:

- Allium tuberosum (Chinese bieslook / knoflookbieslook)