Smakelijke bloemen & vruchten

Theekruiden

Kruiden

Knollen,bollen en uien

Groenten & Zeegroenten

Recepten


Snijbonen ŗ la bearnaise


Snijbonen a la bearnaise; 4 porties, uit Frankrijk.

IngrediŽnten: 

- 750 gram snijbonen (gesneden)
- peper en zout, naar smaak
- halve eetlepel fijngehakt bonenkruid
- 50 gram bacon, fijn gesneden
- 2 tomaten in stukjes
- halve eetlepel fijngehakte dragon

Bereidingswijze:

Kook de snijbonen in water met wat zout gaar. Bak intussen de bacon in boter of olie, voeg de stukjes tomaat toe en verwarm een paar minuten. Voeg vervolgens de uitgelekte snijbonen toe en schep alles goed om. Bren op smaak met zout en peper en strooi er dragon en bonenkruid over. Serveer het warm.  

 


De volgende van onze producten komen voor in dit recept:

- Artemisia dracunculus 'Senior' (Franse dragon)
- Satureja montana (Bonenkruid)