Smakelijke bloemen & vruchten

Theekruiden

Kruiden

Knollen,bollen en uien

Groenten & Zeegroenten

Recepten


Hoja santa visfilets


Hoja santa (Piper auritum) visfilet: voor vier personen.

IngrediŽnten: 

- 4 visfilets (panga/tilapia)
- sap van 1 limoen
- zout en peper, naar smaak
- 2 eetlepels boter of bakolie
- 1 fijngehakte teen knoflook
- 1 fijngehakte witte ui
- kwart kopje droge witte wijn
- 4 grote hoja santa-bladeren

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 250 graden. Bestrooi de visfilets met citroensap, zout en peper. Smelt de olie in een kleine koekenpan, voeg knoflook en uit toe. Bak de ui tot deze doorzichtig is en kook op zacht vuur de witte wijn even mee. 

Leg de 4 hoja santa-bladeren op een beboterde ovenschaal. Leg hier de visfilets op en giet de saus eroverheen. Vouw de bladeren om de visfilets. 

Bedek de ovenschaal met aluminiumfolie en plaat het zo'n 15 minuten in de oven. Serveerde filets met de bladeren opengevouwen. 

De volgende van onze producten komen voor in dit recept:

- Piper auritum (Hoja santa (heilig blad))