Smakelijke bloemen & vruchten

Theekruiden

Kruiden

Knollen,bollen en uien

Groenten & Zeegroenten

Recepten


Gustato Pro Ovis


Een traditioneel recept met pijnnoten en lavassaus. Traditioneel geserveerd met gekookte of gepocheerde eieren voor vier personen.

Gustato Pro Ovis: gekookt eitje op zijn Romeins

In ovis hapalis:
- Piper
- Ligusticum
- Nucleos infusos
- Suffundes mel
- Acetum
- Liquamine temperabis

Ingrediƫnten:
- 120 gram pijnboompitten
- Grote hand bladeren van de Maggieplant
- 1 eetlepel honing
- 1 eetlepel balsamico-azijn
- Een snufje zout en peper

Week de pijnboompitten voor een paar uur in water daarna uitlekken en drogen. Doe de lavas, peper, zout en pijnboompitten in een vijzel en stamp het geheel fijn tot een gladde pasta. Meng deze pasta met de honing en azijn. Giet het mengsel over de gepelde door midden gesneden gekookte eieren.

De volgende van onze producten komen voor in dit recept:

- Levisticum officinale (Lavas of Maggieplant)