Smakelijke bloemen & vruchten

Theekruiden

Kruiden

Knollen,bollen en uien

Groenten & Zeegroenten

Recepten


Omelette met fines herbes


- 2 eieren
- Een kleine hand vol gehakte gemengde kruiden, zoals bieslook, dragon, kervel en peterselie
- Een groot klontje boter
- Knapperig brood

Bereidingswijze:

1. Breek de eieren in een kom en klop lichtjes met een vork. Voeg de gehakte kruiden toe en breng op smaak met zout en peper.
2. Verhit de boter op een middelhoog vuur. Giet het eimengsel in de pan en bak het mengsel verder af.

De volgende van onze producten komen voor in dit recept:

- Artemisia dracunculus 'Senior' (Franse dragon)
- Myrrhis odorata (Roomse kervel)
- Oenanthe javanica 'Flamingo' (Japanse waterpeterselie )
- Tulbaghia Violacea (Wilde knoflook/zulu knoflook)
- Tulbaghia violacea 'Silver Lace' (Wilde knoflook/zulu knoflook)